Go to Top

NYHETER

Ny medarbetare Jonas Linder

Kul att få hälsa Jonas välkommen till vårt Strängnäs-kontor!
Jonas har en bred utbildning och erfarenhet inom installationssamordning, arbetsmiljöarbete, KA-jobb, CE-märkning och byggledning. Till detta kan nämnas att han påbörjade sin karriär som byggnadssnickare.

Under de två första månaderna kommer vi inte att ta emot någon som helst trafikmässig rådgivning från Jonas.

10 års jubileum

Jimmy in action

Carpri passade på att bjuda våra kunder på en Vårfest,
vi hade golftävling, 3-kamp, tipspromenad och
samkväm kring grillen under ledning från en av
grillmästarna på tv4.as grillmästartävling anno 2016.

Ny medarbetare Mehrshad Bavandi

mb161014-aVi är glada att hälsa Mehrshad välkommen till oss på Carpri.
Mehrshad är en engagerad byggnadsingenjör med intresse för byggkonstruktion. Han kommer närmast från Mälardalens högskola, Byggnadsingenjörsprogrammet, med inriktning på byggteknik.

Höstmöte 2015

Carpri har haft sin årliga höstkonferens. I år valde vi Elite hotell i Eskilstuna. Förutom kvalitetsrevisions-arbete så hade vi fokus på stresshantering.
Vi bjöd in Elin Lundberg, föreläsare, socionom och familjeterapeut. Hon lärde oss allt om vår stenåldershjärna med prefontala Cortex och limbiska systemet, eller amygdala som vi lärda benämner den delen som. Vi kom även fram till att vi ska välja positiv stress framför den negativa.

Efter detta testade vi hur stenåldershjärnan fungerade i Cocktailskolan. Vi fick baren för oss själva tillsammans med Bartendern Mårten, han berättade om de vanligaste drinkarna och gav en kort demo innan han släppte loss oss.
img_3895